154 اثر تاريخي در استان کهگيلويه به ثبت رسيد

به گزارش ميراث آريا(chtn) قدرت الله تاج بخش،رئيس سابق سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان کهگيلويه و بوير احمد در مراسم توديع و معارفه رئيس اين سازمان گفت: تا سال 84، 230 اثر در اين استان به ثبت رسيده بود و از سال 84 تا کنون 154 اثر به ثبت رسيده است.

تاج بخش اظهار داشت:همچنين پرونده 50 اثر تاريخي تهيه و به تهران ارسال شده و پرونده 80 اثر نيز در حال پيگيري است.

وي با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ميراث فرهنگي گفت:انجام مطالعات موزه ياسوج و تهيه نقشه‌هاي اجرايي آن از طريق مشاور،انجام دو فصل کاوش در قبرستان تاريخي لما و چاپ کتاب آن،انجام يک فصل کاوش در تل خسرو و اجراي طرح حفاظتي آن از اقدامات انجام شده در اين حوزه است.

رئيس سابق ميراث فرهنگي کهگيلويه و بوير احمد در مورد اقدامات انجام شده در حوزه گردشگري خاطر نشان کرد:اجراي اردوگاه رفاهي و تفريحي،احداث سرويس‌هاي بهداشتي،مطالعه و طراحي سايت و کمپينگ هاي اقامتي را در مدت سه سال گذشته انجام داده ايم.

تاج بخش افزود: تکميل زير سازي جاده‌هاي آبشارهاي اين استان،تهيه و ساخت تابلوهاي معرفي جاذبه‌ها،انعقاد قرار با مشاور و مطالعه طول باند پيست اسکي را پيگيري کرده ايم.

وي تصريح کرد: مجوز احداث 35 هتل،هتل آپارتمان،پانسيون و اردوگاه تفريحي در اين مدت صادر شده که تعدادي از آنها در شرف تکميل است.

وي در مورد فعاليت هاي اين سازمان در حوزه صنايع دستي گفت:سازمان ميراث فرهنگي زمينه آموزش صنايع دستي را فراهم کرده و تا کنون 3 هزار و 533 نفر آموزش‌هاي صنايع دستي را فرا گرفته‌اند.

تاج بخش ادامه داد:19 روستا تحت پوشش آموزش صنايع دستي هستند.همچنين 12 نمايشگاه در داخل استان برگزار شده و در 15 نمايشگاه خارج از استان نيز شرکت کرده ايم که هنرمندان اين استان در بعضي از آنها رتبه اول تا سوم را کسب کرده اند.

رئيس سابق ميراث فرهنگي کهگيلويه گفت: براي 100 نفر از هنرمندان اين استان سفر کارت صادر شده و 217 نفر نيز از تسهيلات بانکي استفاده کرده اند./104

انتهای پیام/

کد خبر 1387090628